duminică, mai 18

Still all fascinated...

Moonspell - 17 mai - Amfiteatrul Mihai Eminescu. Un moment pe care eu îl așteptam de cel puțin 5 ani. Concertul propriu-zis nu a fost nici pe departe așa cum mă așteptam, ci de zeci de ori mai bun. Nu au pus accentul pe piesele noi, nici măcar pe piesele de pe albumul pe care urmează să-l lansezi pe 19, ci pe piesele care i-au facut cunoscuți.


<- Pedro Paixão (guitar & keyboard) and myself


Ceea ce scriu nu se vrea a fi o recenzie.



Am fost plăcut surprinsă când au cântat Awake, melodia mea preferată, și deja mută, paralizată la Alma Mater. Concertul nu mi-a confirmat numai faptul că Moonspell este o formație care sună MULT mai bine live decât înregistrată, dar și faptul că Moonspell fără Fernando Ribeiro nu ar fi nimic. Și asta nu datorită pregătirii slabe a instrumentiștilor, ci a charismei și a jocului scenic ale solistului vocal.



Miguel Gaspar (drums) & myself ->




După câteva ore de somn promit să postez poze de la concert și cu domnul Ribeiro, precum și o poza cu posterul plin de autografe cu dedicație.





3 comentarii:

  1. Ok, intelegeti acum de ce avea Alexandra la status acum cateva zile ca vrea sa se mute in Portugalia...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am inteles totusi partea cu pregatirea slaba (?!) a instrumentistilor... Sper sa fie ceea ce cred! E cam aceeasi chestie cum ar fi, de exemplu, Metallica fara Hetfield.
    Mult norock!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mă refeream la faptul că instrumentiștii sunt slab pregătiți. Ci la faptul că Moonspell fără Ribeiro(pentru mine cel puțin) nu ar însemna același lucru, iar asta nu se datorează instrumentiștilor, ci charismei lui. Cu alte cuvinte, chiar daca băieții știu ce fac (și o fac bine), Moonspell nu ar avea același farmec fără Fernando.
    E clar acum? :)

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea