duminică, mai 4

Plouă

În ultimul timp sunt cam nervoasă.
Mă enervează că afară ploua, că este frig, că trebuie să port bocanci și palton și nu pot sa ies afară în tricou și teniși fără să fac faringo-amigdalită. Vreau să fie cald și soare.
Mă enervează aglomerația de la metrou și din trenuri, șoferii care înjură pietonii, îi claxonează și trec cu viteză prin bălți. Propun interzicerea autoturismelor în centru și scurtarea timpului în care ajung metrourile în stație.
Mă enervează oamenii radicali care nu acceptă explicații, care cred că mă cunosc, că mă pot eticheta după căteva zile petrecute cu mine și care nu acordă nimănui a doua șansă. Consider că trebuie să faci și compormisuri la un moment dat. Altfel riști să pierzi momente și oameni frumoși.
Mă enervează cei care cred că au întotdeauna dreptate. Aș vrea ca toți să fie în stare să treacă peste orgolii și să-și accepte greșelile.
Mă enervează faptul că mi s-a reproșat că sunt prea prietenoasă, că am încredere în oameni, că vreau să continui relații pe care unii le-ar abandona. De obicei se întâmplă invers...
Mă enervează că nu mi-am luat camera foto la mare de frică să nu-mi fie furată. Propun să-l clonăm pe Țepeș.
Mă enervează multe, dar promit că beau un ceai de tei și mă calmez.

7 comentarii:

  1. Intr-adevar, soferii care trec cu viteza prin balti si=i fac ciuciulete pe bietii pietoni sunt cam enervanti; uneori mi s-a intamplat si mie sa stropesc cate un pieton, nu din viteza, ci din cauza gropilor acoperite de apa... pe cei doi trei care i-am stropit din greseala din viteza a fost din cauza ca incercam sa nu ma ciocnesc cu ala din spate care venea ca un tavalug peste mine... si daca puneam frana, nu stiu ce iesea...
    Ploaia este cam enervanta, mai ales cand esti pieton, insa mie imi place... don't ask why... ca nu stiu
    Increderea in oameni... eu am o filosofie de viata: Trust no one! Not even yourself! Din pacate si eu mi-am incalcat aceasta filosofie (am incredere intr-un singur om pe lumea asta - din pacate nu sunt eu ala)... in rest... oamenii sunt inselatori...
    PS: noua mea adresa de blog este http://trueahriman.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit pe blogspot :)
    Prefer să pornesc de la permisa că toți oamenii sunt trustworthy, chiar daca risc să fiu dezamagită.

    RăspundețiȘtergere
  3. In cazul asta, daca ai noroc, s-ar putea sa fii mai putin dezamagita... nu-ti spun ca nu vei fi deloc dezamagita, deoarece am incetat de mult sa mai cred in iluzii.

    RăspundețiȘtergere
  4. da...risc sa devin agresiv,ba chiar sa te enervez...si nu imi place sa devin antipatic,asa ca ma abtin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm...si dupa cum am auzit ca urmeaza o saptamana cu ploi, ar fi bine sa'ti faci provizii de calmante si ceai de tei...so, don't worry, be happy!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ploaia si ma bucur sa mai descopar pe cineva care are afnitati catre domeniul pluvial.Da, are fata asta ceva de spus.
    Aoileu!Era sa uit:Blogspot rulleaza, na ca te-am citat.

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea