marți, aprilie 15

A fost și NexT 2008

După o săptămână și o zi pot în sfărșit să stau mai mult de 20 minute în fața laptopului. Pot să mănânc normal (la partea cu somnul mai este ceva-ceva de lucru), nu mai trebuie să anunț când ma duc la toaleta sau când iau o pauza de cafea.
A fost NexT-ul, un festival de scurt și mediu metraj (da, știu că sună ciudat, dar dacă regizorii nu s-au putut limita la 25 minute, dar nici nu s-au putut lungi pe 100 ce să le facem?). Un festival la care am participat ca voluntar și, în același timp, o experiență minunată (I know it's cliché, but it's the truth). Am cunoscut oameni simpatici, oameni care simțeau permanent nevoia să fie în centru atenției sau să dețină controlul, oameni care nu veniseră decât pentru platourile de la etaj (altfel nu îmi pot explica cererea de acreditare a unui jurnalist de la „Casa și grădina”).
Am avut o activitate (mai mult sau mai puțin) productivă la biroul de presă unde mi-am petrecut majoritatea timpului. Am învățat să zâmbesc chiar dacă sunt obosită sau nu am avut o zi prea bună și că există o diferență între fotograf și „foto PUNCT”. Am învățat că pot să supraviețuiesc o săptămână cu 1-2-3 ore de somn pe noapte și cu petreceri zilnice care se terminau o dată cu venirea în stația Unirii (cu peronul pe partea stângă) a primului metrou.
Detalii despre festival și preferați în episoadele următoare.

3 comentarii:

  1. Ma bucur sa aud ca mai exista astfel de festivale si oameni implicati in ele... Am o singura rugaminte, daca se poate: avand in vedere ca in Ploiesti nu prea am auzit de el, se poate ca data viitoare sa fie promovat mai din timp? Nu de alta, dar sunt si oameni care termina cursurile de arta foto si film (asta in caz ca profului nu-i vine ceva pe chelie din nou!) si poate ar dori sa vada si parerea altora despre creatiile lor.
    Felicitari pentru participare si implicare si... la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Știam eu ca trebuia să împart flyere și în Ploiești... Dacă te referi la participarea în cadrul competiției, sincer nici eu nu știu exact cum te poți înscrie. www.nextproject.ro pentru mai multe detalii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. toti am scris despre next. (publicitate gratuita).
    dar eu inca sunt putin ametita de actul de iubire pe care l-am intretinut cu sticla de votca.

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea