sâmbătă, aprilie 5

Alex revine

După aproximativ 13 ore de la fabuloasa lansare a blogului, Carmen a avut o intervenție mai mult sau mai puțin justificată. Mi-a spus că trebuie sa mai postez ceva, pentru ca oamenii îmi vizitează pagina doar dacă au ce să citească.
M-a îndemnat să scriu despre multiplele încercări de natură chimică prin care a trecut părul meu (aici referindu-se la faptul că a trecut de la blond la roșu, la portocaliu, iar la blond și în final la negru în doar câteva săptămăni), despre cum am luat într-o zi foarfecele în mână și m-am tuns (renunțând astfel la tunsoarea cool pe care o aveam de ceva vreme), în fine, despre mine și despre schimbările de toate felurile prin care am trecut în ultimul timp.
În schimb, m-am gândit să scriu despre schimbările prin care a trecut apartamentul în care locuiesc. Acum canapeaua nu mai zace sub muntele de haine și este fericită că poate avea contact vizual cu fotoliile și peretele maro care locuiesc vizavi. Mai nou am și perdele (poze în numarul viitor) și flori pe balcon. Bucătăria este curată, vasele la locul lor și patul făcut. Până maine.

Un comentariu:

  1. hey Alexandra.. bun venit iti pot zice, frmuoase posturi, iar in ceea ce priveste acest articol la mine si fotoliul impreuna cu canapeaua sufera din lipsa de luminozitate si se sufoca in fiecare zi mai mult. Dar asta e, azi e luni, am facut ordine in camera, macar atat:)

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea