duminică, noiembrie 16

Rugăminte

De cel puțin 30 minute mă chinui să dau o formă cât de cât coerentă miilor de gânduri care îmi trec prin minte. De obicei nu mi se întâmplă chestia asta. Când vreau să scriu ceva, cuvintele pur și simplu curg. Eu doar apăs pe butoane și nu mă gândesc decât unde trebuie pusă virgula.
În fine. Voiam să spun că am dat cu bățul în baltă rău de tot și că am descoperit că mai nou fac asta în cele mai importante momente.
Mi-am dat seama că sunt impulsivă în stadiu avansat și că nu știu cum să mă vindec. Mă enervează faptul că atunci când mă simt rănită (nu la modul cuțitu-n coaste, ci inima țăndări) încep să vorbesc aiurea și spun niște lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le scot pe gurița-mi minunată. Și că fac oameni să se simtă nașpa sau să ia decizii care de cele mai multe ori mă fac să-mi doresc să fi fost mută.
Ok... și ce legătura are tot ce am scris până acum cu titlul? Păi are. Îi rog pe cei care se regăsesc în rândurile scrise mai sus și care au reușit să-și învingă demonii și problemele de-o viață să-mi spună cum au făcut. Am probleme și vreau sfaturi. Ca în revista Bravo, unde Maricica (13) amenință că se sinucide dacă nu învață să sărute până la ziua lui Gigel (19), unde se va juca adevăr sau provocare și unde cu siguranță prietenele ei Mirela și Georgi (14) o vor provoca să-l sărute pe sărbătorit.



INXS - Afterglow

4 comentarii:

  1. "Sărutul este doar o formă de refulare a agresivităţii", mi-a tăiat rădăcinile sentimentale my lover Fri-Fri. Am fost rănită, dar am ştiut că va exista un nou început, fie el şi legat de silogistică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen, n-ai prins ideea. Mă simt nașpa și vreau să știu dacă există ceva care să mă facă să nu mă mai simt nașpa. În afară de ciocolată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desfrâu, dezmăţ şi publicitate. Eu te-am prins, tu nu mi-ai prins subtilitatea care zicea vezi doamne că mereu există un nou început. Trebuie doar să vrei să ieşi din starea asta. O the Streets cu Dry your eyes mate , te trimite mai mult în întuneric. Ieşi din casă şi spune-ţi că eşti la două facultăţi, bugetară la una dintre ele, după preferinţe, stăpână pe tine, că ştii să mergi pe tocuri (dude, asta chiar este o realizare), şi că ştii să râzi. Aşadar, dragă cititoare coolgirl, be happy şi lasă parastasul de 40 de zile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Când sunt tristă nici creierul nu mai funcționează așa cum ar trebui.
    De ce nu sunt și bărbați ca tine? Uneori chiar mă gândesc serios să te iau de nevastă.

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea