miercuri, noiembrie 12

The truth about life

Nu e o revelație pentru nimeni. Nu e o descoperire pe care am făcut-o eu, ci un lucru știut de mulți.
Viața e o curvă.
Pudibunzii pot închide fereastra sau pot înlocui curvă cu nenorocită, după modelul filmelor americane. Oricum, mesajul rămâne același.
Am sperat să fie un clișeu, o expresie pe care lumea o folosește oricând, numai atunci când crede că este adevărată nu. But guess what? Viața chiar e o curva. Și ți-o trage exact atunci când te aștepți mai puțin. Exact atunci când crezi că nimic nu poate merge rău. Că trăiești cu adevărat ceva frumos și că - în sfărșit - a răsărit soarele și pe strada ta. (Nu-i așa că limba română e o limbă plină de tipare și că dacă vrei poți vorbi numai în clișee?)
Da, iar sunt frustrată. M-am despărțit pe bune de persoana pe care o iubeam. Acum încerc să mă mint și să îmi spun că nu o iubeam, că doar mi se părea pentru că totul mergea perfect. Sunt frustrată pentru că a ales cel mai idiot motiv ca să-și justifice decizia: nu vrea să mă facă să sufăr. Cu alte cuvinte „fato, eu țin la tine, în mod normal nu aș vrea să mă despart de tine tocmai din acest motiv, dar pentru că nu vreau să te fac să sufăr mă văd nevoit să fac acest lucru.” Așa că ne-am despărțit si - spune el - vom rămâne prieteni. Not.
Acestea fiind spuse, I rest my case: life is a bitch.

13 comentarii:

 1. Nope...the guy is a communicational whore:P

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta nu schimbă cu nimic lucrurile...

  RăspundețiȘtergere
 3. l-ai crescut necorespunzător. trebuia vătămat repetitiv la răstimpuri.

  RăspundețiȘtergere
 4. Câte un baston peste picioare la fiecare abatere și o baie într-o cada plină cu gheață săptămânal?
  Măcar să știu ce e de făcut pe viitor.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu trebuia sa schimbe lucrurile, ci doar sa te faca sa intelegi ca lucrurile nu au stat cum ai crezut tu

  RăspundețiȘtergere
 6. trebuia sa postez aici de prima data...pensie alimentara...acum e mai clar...si ala de l-ai cunsocut acum 10 minute e un retardat desta k mine...caruia ii spui k viatza e o curva...si nu te gandesti k probabil nu ai platit ceea ce ai futut... te asteptzi sa te creada omul ala cu care vb de 10 minte ? banuiesc k potzi sa iti dai seama singura ce inseamana pensie alimentara...si ce inseamna "postez aici pt k e mai sigur k o sa ma fac auzit"...si viatza nu e o curva...viatza e frumoasa oricum ar fi...si cu cineva langa tine si fara cineva langa tine...si e simplu traieste-o asa cum e...sau preferi sa negi tote lucrurile astea si sa te indoiesti de ele?...fa-o curva beata curva treaza curva cu scorbut ...curva cum vrei tu...e viatza...e una din cele mai importante 2 chestii p care le-ai primit de la mami...

  RăspundețiȘtergere
 7. am sters totul de acolo...sa nu iti deranjez ordinea posturilor...hm...cartele...

  RăspundețiȘtergere
 8. sa fie de vina locul unde am postat de nu mai zici nimic?

  RăspundețiȘtergere
 9. Mă bucur că ai găsit locul potrivit. Mi-am adus aminte de momentul care m-a determinat să scriu articolul și m-am întristat.

  RăspundețiȘtergere
 10. cill ...suntem oameni ...e normal...:) check my newest shit http://anta13rm.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 11. Deci scopul final al comentariilor era promovarea propriului blog? :))
  Sunt chill, am trecut peste și am rămas oarecum prieteni.

  RăspundețiȘtergere
 12. nu in nici un caz oricum nu se uita nici dracu pe el...doar 2 3 prieteni care mai intzeleg cate ceva din ce e p acolo...:)

  RăspundețiȘtergere
 13. You've got some nice things there. Dacă tu le-ai făcut aș avea o propunere pentru tine. :)

  RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea