vineri, august 8

Plictiseală


Uneori mă gândesc de ce nu se inventează un medicament împotriva plictiselii. Un fel de vaccin. Ceva care să te scape de plictiseală pentru tot restul vieții.

Să faci o injecție sau să iei o pastilă și să nu te mai uiți niciodata pe pereți, numărând orele sau oile și gândindu-te la ce ai putea face pentru a ieși din starea de rahat în care zaci de câteva zile.

Să nu mai încerci să-ți găsești ceva de făcut.

Să nu te apuci să citești o carte din care nu înțelegi nimic, pentru că de fapt tu de gândești dacă după ce vei termina cartea vei avea aceeași stare de plictiseală ca și atunci când ai început-o.

Să nu mai fii maniacul care șterge de 2 ori aceeași farfurie sau același geam, care aranjează creioanele de pe birou la linie și care are grijă ca distanța dintre marginea patului și pernă să fie aceeași în stânga și în dreapta.

Să nu mai forțezi limita conexiunii la internet, downloadând zeci de filme pe care apoi să le urmărești unul după altul sperând că în final vei adormi și dimineața te vei trezi mai puțin plictisit.

Să nu mai scrii porcării pe blog și să redevii un om normal, cu viață socială.

6 comentarii:

  1. ia si tu o doza de heroina :P vezi ca s-a inventat vacin?:P


    de ce trebuie sa bag literele alea ca mereu gresesc.ma simt un retardat

    iaaaaaaar

    RăspundețiȘtergere
  2. ba,nu mai cenzura comenturile..pe blog asa mi se pare normal,,,sa primesti orice,doar nu e pagina de hi5

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, am scos si literele si comentariul. Happy now?
    Heroin isn't good for your health man...

    RăspundețiȘtergere
  4. C'mon...plictiseala nu e o boala...Stii cum e la copii?se spune ca daca sunt creativi, nu se plictisesc niciodata. Apuca-te de crosetat..Sau mai bine, iesi la o bere/la un suc, ca am citit ca nu iti place prea mult berea

    RăspundețiȘtergere
  5. La un moment dat ar trebui să intervină plictiseala. Adică cât să te mai şi plictiseşti...

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea