duminică, februarie 22

Despre forumuri

Forumurile sunt cea mai neinspirată invenție de la părul permanent încoace. Mai ales forumurile de gagici. Unde își dau cu părerea tot felul de entități care nu au ajuns încă la pubertate despre ce ar putea însemna diverse simptome ale diverselor individe care-și varsă oful.

***

Eu nu sunt ipohondră. Din contră. Sunt cea mai calmă persoană când vine vorba de boli. Uneori sunt atât de calmă încât dau impresia că sunt proastă și că nu știu ce mă așteaptă. Ei bine, nu. Știu, dar nu vreau să mă agit degeaba.

***

Revenind la forumuri. Neavând nicio cunoștință absolventă de medicină sau măcar de farmacie, când simt câte un junghi apelez la sfântul google sperând să găsesc părerile unor SPECIALIȘTI în junghiurile pe care le am eu. Pentru că îmi e foarte frică de doctori și pentru că nu vreau să mă duc la spital. Dar nu. Eu găsesc întotdeauna numai forumuri pe care adolescente cu prea mult timp liber își dau cu părerea despre junghiuri asemănătoare cu junghiul meu. Pănâ acum ar fi trebuit să am vreo 3 tipuri de cancer, un sindrom foarte dubios al cărui nume l-am uitat și vreo 2-3 boli cu urmări foarte grave când eu de fapt aveam o răceală la ovare.
Forumurile de gagici sunt cele mai înfricoșătoare rezultate ale existenței internetului. Pentru că sunt niște domnișoare cu povești atât de ciudate și cutremurătoare încât și omul cel mai sănătos și sigur pe sine începe să aibă îndoieli.

Concluzia: Trebuie să-mi înving teama de doctori și următoarea căutare pe google trebuie să fie de tipul „junghi -forum”.

2 comentarii:

  1. hello. imi place blogul tau. vrei sa facem schimb de blogroll, asta daca iti place al meu. fenx
    lauratronica@gmail.com
    http://ginabubulinavintage.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am creat cea mai noua retea sociala pentru bloggeri,unde te poti inscrie impreuna cu blogul tau.Gasesti diferite evenimente,grupuri,un forum,tutoriale video,membrii si multe altele.Doar tu poti sa ne ajuti sa dezvoltam aceasta campanie,prin inscrierea ta!Suntem la inceput si totul depinde de tine! http://bloggeri.ning.com

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea