vineri, februarie 5

Thoughts

Cineva mă acuza că sunt prea siropoasă și sentimentală, că dau prea mult din casă, ceea ce mă face să mă gândesc la adevăratul scop al blogului. Dincolo de exercițiile de coerență sau de simpla modalitate prin care îmi refulez sentimentele sau, de ce nu, frustrările, blogul este un mijloc prin care transmit persoanei mele din viitor ceea ce gândesc în diverse momente - cruciale sau nu - ale vieții. Take it or leave it.
Lipsa unei constanțe a articolelor reflectă tocmai faptul că viața mea are momente intense care mă determină să scriu câteva rânduri și săptămâni întregi în care totul decurge fără evenimente cu o importanță aparte.

Între timp am făcut și 21 de ani și deja simt cum îmbătrânesc. Nu e nici pe departe sentimentul pe care îl intuiam la 20, ci ceva cu totul diferit. Prefer ca în weekend să stau acasă în loc să ies în cluburi supra-aperciate pline până la refuz sau să suport avansurile oamenilor care nu știu semnificația termenului „destul”. Sânii nu mi s-au lăsat, nici spatele nu mă doare, însă nu pot trece prin sesiune cu la fel de puține ore de somn ca în anii trecuți.

*

Mi s-a spus că o relație înseamnă altceva decât telefoane zilnice, timp petrecut împreună, vizite la părinți, sex, planuri de viitor, discuții despre cei care au trecut prin viața noastră până acum, și, în general, sentimentul ăla că trebuie să-i spui Persoanei o chestie care tocmai ți s-a întâmplat. Cică înseamnă constrângeri și privări de libertate, explicații inutile și etichetări, dincolo de care unii nu sunt capabili să vadă.

16 comentarii:

  1. Uhm, ce se va intampla cand vei avea 25-26 de ani?This is a tough question.

    RăspundețiȘtergere
  2. Știam că am scris ceva aseară, dar nu mai țineam minte ce. Isn't that great? :)
    Poate până la 25-26 descopăr fântâna tinereții.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dai informatii despre fantana si altora?

    RăspundețiȘtergere
  4. Legat de ultima parte articolului, daca toti am gandi ca acel cineva,ce tristi si singur am fi. Prefer sa cred ca o relatie inseamna altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. și ce e, de fapt, o relație între doi oameni? sau, mai degraba spus, în ce constă ea?
    eu îmi bat capul de vreo două luni încercând să dau un răspuns exact și complet la întrebarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. sex sex sex. :))) Stiu, pot fi mai profund de-atat, dar prefer sa imi pastrez realismul.


    david

    RăspundețiȘtergere
  7. Fata singura si nefericita, pe care nici un baiat n-o baga in seama dar care continua sa creada ca e cea mai speciala si gingasa fiinta.
    ..cu relatiile e mai bine sa le traiesti decat sa-ti dai cu presupusu sau sa crezi ca toate is boring doar pt ca tu nu poti avea una.
    Revoltele tale asupra conformitatii (asa cum o intelegi tu) vin din frustrare..prea multe frustrare..

    No offense!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aruncatul cu rahat e o reacție la ceea ce scriu sau la problemele de ordin personal?

    RăspundețiȘtergere
  9. Hum oare n-ar fi lumea prea decolorată dacă n-ar exista "anonimi" ca tine? Deşi, nu mă îndoiesc de faptul că eu aş putea trăi! Şi sunt sigură că şi Alexandra şi tot restul populaţiei acestei umile ţări pline de frustraţi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
    PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. la 21 de ani imbatrinesti???????????????sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  13. de ce este asa o diferenta mare intre 20 si 21 ani?

    RăspundețiȘtergere
  14. intre timp ai facut 28 de ani si nu ai mai scris nimic pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Loc de dat cu părerea